Publicat el 26/04/2016

Enguany es presenta la quarta edició del festival Revela-T 2016, primer festival especialitzat de fotografia química.

Revela-T, es un esdeveniment cultural de primer ordre basat en la fotografia química o analògica, que es celebra a Vilassar de Dalt. L’analògic segueix essent el suport fotogràfic preferit per col·leccionistes i galeristes, i cada cop més fotògrafs opten per a fer els seus projectes personals basant-se en aquest criteri. 

A l’edició del 2015 es varen tenir visitants de més de 20 països diferents i hi varen participar com a expositors mes de 200 fotògrafs d´arreu del món. 

Enguany les dates previstes són del 20 de maig al 5 de juny del 2016, principalment els tres caps de setmana. Entre setmana hi haurà tallers a Barcelona i a Vilassar i per les nits xerrades, debats, pel·lícules, presentacions, etc. 

El cap de setmana del 27 al 29 de maig serà el central, on es concentraran  gran part de les activitats per al públic general, com la Fira comercial amb 26 expositors i un renovat Mercat d´art.

Entre les activitats destacades hi ha les demostracions de tècniques fotogràfiques, Zinematik (per als més petits), PicSharing o la Festa ReBela-T.

Assistiran reconeguts fotògrafs de prestigi nacional i internacional com el Premi Nacional de Fotografia J.M. Castro Prieto i d´altres molt reconeguts com Masao Yamamoto, Michael Kenna o Tagomago.

Agenda d´activitats. www.revela-t.cat

Deixa un comentari