Publicat el 15/04/2016

El festival Blues & Ritmes’16 oferirà aquest cap de setmana al Teatre Principal els dos últims concerts de la temporada.
El plat fort es viurà aquest dissabte 16 amb l’actuació, a les 21 hores, de Paul Heaton & Jacqui Abbott. Serà l’únic concert que oferiran a l’Estat espanyol.
Diumenge 17, a les 19 hores, actuarà Martin Carthy, que tancarà el cicle de concerts del festival d’aquesta temporada.

Paul Heaton & Jacqui Abbott
El Teatre Principal posarà aquest dissabte la catifa vermella per rebre Paul Heaton & Jacqui Abbott. Quan en la dècada dels 90 lideraven The Beautiful South van vendre milions de discos i es van convertir en una de les parelles més triomfadores del pop anglès.

Retrobats des de 2014, Paul Heaton i Jacqui Abbott han posat al dia la seva bona entesa amb dues obres mestres plenes d’encant, ironia i crítica social. Just després d’un tour britànic amb totes les entrades exhaurides amb mesos d’anticipació, el festival Blues & Ritmes ofereix aquest concert històric i exclusiu a l’Estat. Hi presentaran les cançons del seu nou disc, ‘Wisdom, Laughter and Lines’, i altres temes que ja s’han convertit en himnes de tota una generació.

Martin Carthy
Ja sigui com intèrpret, guitarrista, col·leccionista o estudiós, Martin Carthy ha estat durant més de mig segle una de les figures més innovadores del folk anglès. La seva carrera ha influït en l’obra de Bob Dylan i del Paul Simon, com han reconegut en més d’una ocasió aquestes estrelles. Els crítics afirmen que el patrimoni folk anglès deu molt a la carrera artística de Martin Carthy, que també és membre de l’Ordre de l’Imperi Britànic. Un concert en format íntim que posarà el punt i final al festival Blues & Ritmes’16.

Deixa un comentari