Publicat el 23/03/2021

Jesca Hoop no podrà finalment viatjar a Badalona i es cancel·la el seu concert previst pel proper diumenge 28 de març. Aziza Brahim clourà el Festival el proper divendres 26 de març amb l’esperada estrena del seu nou disc Sahari

El blues definitivament ha tornat a Badalona, el Teatre Zorrilla ha estat còmplice aquest cap de setmana del desig de tornar a anar de concert, de viure la música en directe, d’emocionar-se amb el crescendo d’uns repertoris que portaven molt de temps sense ser compartits als escenaris.
Ian Siegal amb la seva espectacular banda, Joana Serrat i els seus The Great Canyoners i Luke Winslow-King acompanyat del guitarrista Roberto Luti, haurien pogut tocar, com va dir el bluesman Ian Siegal, tota la nit. Perquè està molt bé tocar a l’habitació de casa, deia la Joana, però fer-ho davant el públic ja tocava.
El públic en tenia ganes i els músics també. I així s’ha demostrat en aquest primer cap de setmana de Festival amb les entrades exhaurides per als tres concerts.
Programar artistes internacionals en temps de pandèmia era una aposta ferma però també un repte. El Festival ha tingut la sort de poder comptar amb les figures internacionals d’Ian Siegal i Luke Winslow-King però, finalment, després de batallar-ho fins a l’últim moment, l’artista californiana resident al Regne Unit, Jesca Hoop, no podrà viatjar a Badalona.
La seva actuació, prevista pel proper diumenge 28 de març al Teatre Margarida Xirgu de Badalona, ha hagut de ser cancel·lada.
Les dificultats dels artistes per viatjar en aquest context global de pandèmia era un risc que hi havia però que calia assumir. Malauradament, a la cantant i guitarrista Jesca Hoop no li ha estat possible traslladar-se del Regne Unit a Badalona.
Hauran d’arribar temps millors per poder gaudir a casa nostra d’un dels talents més polièdrics i captivadors de la música nord-americana d’autor.
L’organització del Festival ja s’ha posat en contacte amb totes les persones que tenien entrades per al concert per procedir a fer-ne la seva devolució.

 

Deixa un comentari