Publicat el 19/04/2017

I ho fa ple d’activitats, amb la projecció-col·loqui del curtmetratge “Graffiti”, de Lluís Quílez, finalista dels premis Gaudí i Goya, i pre-seleccionat als Òscar; amb la celebració del Mercat del Col·leccionista de cinema… i moltes més

Calella acomiada aquest cap de setmana el XIIè FESTIMATGE, Festival de la Imatge de Calella que s’inaugurava el passat 1 d’abril. 23 exposicions de fotografia, 110 curtmetratges, 3 tallers de fotografia, 2 sortides fotogràfiques i culturals, presentacions de llibres, el Mercat del Col·leccionista, sessió de cinema 9,5 i mostra de treballs realitzats amb foundfootage… són algunes de les propostes que ha ofert el FESTIMATGE d’enguany.

El cap de setmana encara ens permetrà gaudir d’algunes d’elles. De fet, aquest cap de setmana concentra les activitats de la 44 Trobada Internacional de Cinema 9,5 que ofereix:
Divendres 21, una sortida cultural al Parc Audiovisual de Catalunya i al Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca a Terrassa, i
Dissabte 22,  organitza al matí el Mercat del Col·leccionista i a la tarda una mostra de cinema en format 9,5 de films fets pels participants a la trobada i una mostra de treballs en found footage, a càrrec dels alumnes de l’Institut Euclides de Pineda de Mar. Una trobada entre noves i velles generacions.

La secció de curtmetratges presenta:
Divendres 21,  a les 20 hores a l’Ajuntament Vell, una projecció-col·loqui del film “Graffiti”, de Lluís Quílez, finalista dels premis Gaudí i Goya, i pre-seleccionat als Òscar. L’acte comptarà amb la participació del seu director, Lluís Quílez, i el col·loqui estarà moderat pel crític de cinema Miguel-Fernando Ruíz de Villalobos. No és la primera vegada que en Lluís Quílez participa en el Festimatge, ho ha fet en ocasions anteriors, optant als premis del Trofeu Torretes de Curtmetratges, que ha guanyat en dues ocasions, una d’elles amb el màxim guardó, el Premi d’Honor Trofeu Torretes amb el seu curt “Avatar”.

Pel que fa a la secció de fotografia,  dissabte al matí està previst el darrer taller “Fotografia creativa i fotografia d’autor”, a càrrec del fotògraf Manel Úbeda, que exposa al Festimatge la seva col·lecció “A poc a poc oblit”.
Aquesta exposició, així com les altres 22 exposicions del Festimatge d’enguany, que es troben a la Fàbrica Llobet i a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell, es poden visitar fins al diumenge 23 d’abril.

 

Deixa un comentari