Publicat el 02/04/2024

El cantant, compositor, productor i actor Abraham Mateo és l’escollit per formar part del cartell principal dels Concerts de les Festes de Maig de Badalona 2024

 

 

El jove talent musical actuarà a les Festes de Maig, el divendres 10 a partir de les 23.30 h davant la platja del Coco, al passeig Marítim.
Amb tan sols 14 anys, Mateo va entrar amb força en el món de la música amb el seu èxit “Señorita”, acompanyat d’una coreografia que es va fer viral arreu. Des de llavors, ha demostrat la seva versatilitat fusionant diversos gèneres com el pop, el reggaeton i el R&B.
De les seves últimes cançons destaquen col·laboracions com ‘Clavaito’, amb l’eurovisiva Chanel, ‘Quiero decirte’ amb Ana Mena, “Me vuelvo loco” amb la boy band CNCO i “Qué ha pasao?” amb Sofia Reyes, o temes en solitari com ‘Maníaca’, on versiona el llegendari èxit de Michael Sembello

Nascut a San Fernando, Cadis, el 1998, Mateo no només crea música per a ell mateix, sinó que també ho fa per altres artistes reconeguts. Amb més de 120 concerts a la seva esquena, la seva actuació a Badalona promet ser una nit plena d’emoció i bona música, oferint als assistents l’oportunitat de gaudir del seu últim àlbum “Insomnio”, que serà llançat al mercat aquest mateix mes d’abril.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que l’Ajuntament ha treballat durant mesos per oferir unes festes de gran nivell, amb propostes originals i artistes internacionals com Abraham Mateo.

 

Redacció

 

Deixa un comentari