Publicat el 06/09/2015

 Un any més Radio Tele Taxi celebra el seu aniversari de forma solidària.  El proper diumenge 13 de setembre el parc aquàtic, Illa Fantasia, tornarà a ser l’escenari d’un macro festival musical amb la participació de més de 25 artistes de diversos gèneres.
 Des de les 10 del matí, ininterrompudament, pel gran escenari del parc actuaran les figures de la música del moment de forma desinteressada: Estopa, Tamara, La Pegatina, Rosa López, Kiko & Shara, Gemeliers, Shaila Dúrcal, Camela, Antonio José,  entre d’altres.
 El preu de l’entrada solidària es redueix a la meitat amb l’aportació d’un lot d’aliments bàsics destinats a cobrir les necessitats del Banc dels Aliments. El Banc, amb els seu voluntaris, serà l’encarregat aquest dia d’organitzar la infraestructura necessària perquè el recapte sigui un èxit.
 Per a totes aquelles persones que vulguin aportar aliments i no es puguin desplaçar el diumenge 13 de setembre a Illa Fantasia, el dissabte, 12 de setembre, els estudis de Radio Tele Taxi situats a Santa Coloma de Gramenet, Mataró i Tarragona  romandran oberts per a les aportacions de 9 a 14 hores en el context d’una programació especial.
 Es recomana l´ús del transport públic o dels autocars organitzats per grups d´oients per accedir a l´Illa Fantasia
Podeu seguir totes les novetats de la festa al Facebook de Grup TeleTaxi:
www.facebook.com/grupteletaxi o al web http://www.radioteletaxi.com/

Deixa un comentari