Publicat el 08/07/2020

La combinació de cultura popular i música converteixen a l’Emplaça’t Festival en una programació singular i única que es podrà gaudir del 31 de juliol al 3 d’agost

Aquest 2020 no ha estat un any fàcil. A banda de les evidents pèrdues humanes que ja arriben a més de 5.500 persones, la pandèmia de la COVID-19 ha provocat un gran retrocés econòmic en molts sectors, especialment en el cultural.
Artistes, empreses de sonorització i il·luminació, empreses de subministraments de productes per a esdeveniments… tots ells, viuen un moment molt complicat, on han vist que el gran promotor musical, com són els Ajuntaments, han suspès gran part de la programació.

Des de Cabrera de Mar, un poble sempre compromès amb la cultura, hem obert un nou espai dins la Festa Major de Sant Feliu i l’hem reinventat. Hem donat cabuda a tot aquest sector, destinant el pressupost que teníem estipulat per la Festa Major d’enguany. Moltes activitats habituals, que per mesures sanitàries no es poden realitzar, han estat suspeses i, en el seu lloc, s’han organitzat un seguit de concerts que conformen la programació final que trobeu adjunta. Els actes de cultura popular s’han reinventat per a garantir la seguretat dels assistents.
Enguany, tot esdevindrà en recintes delimitats ja que, d’aquesta manera, es poden realitzar les mesures necessàries. L’Emplaça’t, la Convidada dels Senyors de Burriac, la Crema de Bruixes, el Correfoc Infantil i la Tarda de Rebequeria, canvien la seva forma, per a garantir la seva essència i apropar durant aquestes festes, la imatgeria festiva de Cabrera de Mar als ciutadans.

La combinació de cultura popular i música converteixen a l’Emplaça’t Festival en una programació singular i única que es podrà gaudir del 31 de juliol al 3 d’agost (tot i que hi haurà alguns concerts, en espais com Villa Bugatti i Mas Pujol, que es faran dies abans d’aquestes dates).

Evidentment, la programació d’enguany, complirà estrictament les mesures sanitàries que dictaminen les autoritats sanitàries competents i, a més, s’ha realitzat un pla addicional amb més mesures que les dictades. L’ús obligatori de mascaretes, el registre dels assistents, el control tèrmic a l’entrada i el control de fluxos en les zones més transitades, seran algunes de les mesures que es portaran a terme enguany.
A més, s’incorporen aquest any iniciatives privades com la de Mas Pujol, que ja venia realitzant el seu propi festival, i Villa Bugatti, de nova creació, que es sumen al festival d’enguany. A més, hi haurà 3 concerts amb entrades de pagament (sense cost addicional per l’Ajuntament) amb Manel, Els Pets i Vilassar Big Band. Un programa complet amb 5 espais diferents, que permetrà no generar aglomeracions, al estar tot molt més repartit.

Per a controlar l’aforament i evitar aglomeracions, es realitzarà una venda d’entrades anticipada i un control d’accés a cada un dels recintes per a garantir les mesures sanitàries. Els concerts programats que no formen part directament de les iniciatives privades, tenen un preu simbòlic que oscil·la entre 1,5€ i 2,5€ i, que aniran íntegrament destinats a estudis de la COVID-19 per tal d’ajudar al sistema sanitari.

Totes les entrades es podran adquirir a emplaçat.cat. A més, per evitar excessius canvis de públic que produeixin aglomeracions, es realitzaran packs d’entrades en concerts consecutius.
Entrant ja al cor del programa, enguany tenim una programació amb pràcticament la totalitat dels artistes principals del panorama musical. Els ja mencionats Manel i Els Pets es sumen artistes com Oques Grasses, Doctor Prats, Ebri Knight, Itaca Band, Cesk Freixas, Suu, Manu Guix, Blaumut, Meritxell Neddermann, entre molts més artistes sumats a la programació de cultura popular tradicional dels darrers anys. Un programa complert que podreu trobar a emplaçat.cat durant els propers dies.

Venda d’entrades online
Les entrades es podran adquirir a emplaçat.cat durant els propers dies amb preferència pels habitants de Cabrera de Mar amb una antelació prèvia.
Del 6 a l’11 de juliol de manera presencial només per a empadronats a Cabrera de Mar a Can Martinet (Avinguda Pare Jaume Català, 42). Truca al telèfon 93 737 99 59 per conèixer la disponibilitat horària. La venda online romandrà tancada.
Les entrades de Cabrera és Espectacle es podran comprar a la Sala Nova el dissabte 11 de juliol de 9h a 13h de manera presencial.
A partir del 13 de juliol obertura de la venda d’entrades per blocs.
Segueix la pàgina d’Instagram de l’Emplaça’t per a no perdre’t cap detall.
El preu de les entrades dels concerts (excepte Manel, Els Pets, Vilassar Big Band i els de Mas Pujol i Villa Bugatti) anirà destinat íntegrament a estudis de la COVID-19.

 

 

 

Deixa un comentari