Festa Major de Caldes d’Estrac amb concert a càrrec de Joan Colomo | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/09/2012

El concert serà el proper dissabte 8 de setembre a les 21:30h, a la pèrgola dels Jardins de Can Muntanyà, al capdamunt de la Fundació Palau. Enguany la Fundació Palau celebra la Festa Major amb un concert a càrrec de Joan Colomo i amb Les Sueques com a grup convidat.


El nou disc de Joan Colomo és una de les sorpreses més interessants i refrescants de la temporada.  D’orígens navarresos i amb arrelament als turons del Montnegre, Colomo dona dues voltes a la música del país i ens descobreix unes cançons que s’enfronten a la realitat a través de l´amor per les relacions humanes i del contrast entre la seva candidesa formal i l’agressivitat de fons dels temes que canta.


Joan Colomo es mou entre l’eclecticisme musical, allunyat ara dels cànons del rock, per aprofundir en instruments acústics, arranjaments orquestrals i a vegades també sonoritats de cabaret conformant una musicalitat pròpia.


Aliat amb el seu company a The Unfinshed Sympathy, Iban Puigfel, d´Arenys de Mar, i acompanyat per vells amics com Narcís Prats (bateria de La Célula Durmiente), Xavi García (baixista de Zeidun i bateria d´Els Surfin ´Sirles), així com Inés Mtz. de Barnús (parella musical a la Cèl·lula i en la vida real), Dani Navarrera (Lluna Roja, Panoràmica) i Marçal Calvet (Orquestra de Sant Celoni, Mumusic Circus), Joan Colomo ha trobat un nou vehicle d´expressió, probablement el més personal i íntim dels molts que ha pilotat en la seva prolífica carrera musical, situant-se sens dubte com un dels cantautors més autèntics i innovadors del nostre panorama musical.


Per més informació veure alguns dels següents links: 
www.myspace.com/joancolomo

Deixa un comentari