Festa Major Caldes d’Estrac. Fins a l’11 de setembre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/09/2011

El dia 3 de setembre comença a Caldes d’Estrac la Festa Major 2011 que es celebra en honor a la Mare de Déu del Remei, el 8 de setembre i comprèn un conjunt de celebracions que finalitzarà  el dia 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. El programa d’actes d’enguany, malgrat haver passat pel sedàs de l’austeritat pressupostària, conté actes per a totes les edats, sense perdre el seu caire popular i participatiu que caracteritza la Festa Major de Caldes.
D’entre les activitats més destacades cal esmentar:
Dissabte 3______________________________
– A les 20 h al Camí Ral:Brindis de Festa Major que obrirà la programació. A les 22 h al Camí Ral, Sopar Popular i tot seguit (a les 24h) Ball.
Diumenge 4_____________________________
De 10 a 21,30 h al Passeig dels Anglesos, “Fira del Món Gastronòmic i d’Artesania”.
Dijous 8 _______________________________
De 12 a 14 h i de 17 a 20 h a l’esplanada de Can Muntanyà “Parc Mòbil Infantil”. A les 22 h, al Parc Joan Maragall, Havaneres amb el grup “Bergantí”.
Divendres 9 ____________________________
A les 18 h, al Parc Joan Maragall, Espectacle familiar “La Litxa del Circ”. A les 22,30h, a l’esplanada de Can Muntanyà, Ball Popular amb l’Orquestra Metropol.
Dissabte 10 _____________________________
A les 11 h, a la Plaça de la Vila,  Escumada i Xeringada. A les 16,30 h, a la Plaça del Molí, Plantada de Gegants i a les 18 h, Cercavila. Tot seguit, a la plaça de les Barques, Ballada de Gegants i lliurament de records. A les 22 h, a l’Esplanada de Can Muntanyà,  Selecte Concert a càrrec de la Principal de la Bisbal i a les 23,30 h, al mateix lloc, Ball de Gala amb l’Orquestra La Principal de la Bisbal.
Diumenge 11_____________________________
A les 12,30h, a la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà, Recepció a l’Ofrena Floral i a les 13 h. Ofrena Floral Diada Nacional de Catalunya. A les 21 h, a la Plaça de les Barques, Concentració de Tambors. A les 22 h, de la Plaça de les Barques i Riera, fins arribar a la Plaça de la Vila, Correfoc i en acabar Ruixada. A partir de les 24 h, a l’Esplanada de Can Muntanyà, NIT JOVE, amb les actuacions de “Rumb al Bar i Hotel Cochambre”

Deixa un comentari