Publicat el 15/05/2020

La Minerva 2020 arriba amb canvis però les dates, si no hi ha cap contratemps, es mantenen: se celebrarà del 17 al 20 de juliol

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres s’ha vist obligat a replantejar molts dels actes del calendari festiu d’aquesta primavera i del proper estiu, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Un dels programes més afectats per les restriccions socials a que obliga la pandèmia serà, sens dubte, la Festa Major de la Minerva 2020.
Amb la voluntat de mantenir la celebració però, al mateix temps, de respectar les recomanacions de seguretat, aquest any el consistori organitzarà una festa major alternativa, més espaiada, més diversificada en quant a espais i coincidència d’horaris perquè la gent pugui triar on vol anar.  La Minerva 2020 arriba amb canvis però les dates, si no hi ha cap contratemps, es mantenen: se celebrarà del 17 al 20 de juliol.
La voluntat de la regidoria de Cultura i Festes és involucrar-hi artistes locals, com ara músics o discjòqueis, i també entitats esportives. La prioritat és oferir una festa major feta per la gent del poble.
A les propostes que està elaborant la regidoria de Cultura s’hi afegiran les propostes de les entitats culturals del poble. “És més necessari que mai donar suport a les empreses i serveis locals i contribuir a dinamitzar l’economia local”, tal com defensa el regidor Xavier Noms que, en nom del consistori, vol agrair la col·laboració de tots els voluntaris que estan participant per fer possible el programa de La Minerva 2020.

 

 

Deixa un comentari