Publicat el 15/02/2016

Aquest diumenge les regidories de Participació Ciutadana, Cohesió i Medi Ambient de l´Ajuntament d´Argentona van organitzar una jornada lúdica i informativa a la plaça Sant Miquel del Cros sota el nom de -Festa del reciclatge-, amb la qual es va acostar als veïns i veïnes del barri del Cros el procés participatiu que es durà a terme en els propers dies per tal d´escollir el model de recollida de la brossa porta a porta.

Els més petits van poder gaudir amb un inflable gegant i amb diversos jocs de destresa i habilitat, mentre es van instal·lar diversos plafons i un punt informatiu per tal d´atendre els dubtes i les consultes de la ciutadania.

L´alcalde d´Argentona, Eudald Calvo, acompanyat pels regidors de govern Guillem Saleta, Susana López i Aina Gómez van presentar públicament la proposta d´ampliar el sistema de recollida que ja està implantat al centre urbà i a Madà a la resta del municipi. A principis d´octubre s´iniciarà al Cros i a començaments de l´any vinent a la resta d´urbanitzacions.

També es van presentar les tres alternatives de recollida que els veïns i veïnes podran escollir en les sessions de debat programades per la setmana vinent. Diversos veïns van traslladar als membres del govern algunes qüestions en relació a les dificultats que pot plantejar la transició a un model de recollida selectiva de la brossa. A partir del segon quadrimestre de l´any l´Ajuntament iniciarà una intensa campanya informativa i de sensibilització per tal que els veïns i veïns del Cros adaptin els seus hàbits al model escollit de recollida porta a porta.

Els propers 24, 25 i 28 de febrer s´han programat tres reunions per tal que els veïns i veïnes puguin avaluar i consensuar quin dels tres models de recollida porta a porta prefereixen entre els proposats per l´Ajuntament.

Trobareu més informació a www.argentona.cat/ampliacioportaaporta

Deixa un comentari