Publicat el 05/09/2017

Amb motiu de la Diada, l’Ajuntament del Masnou ha editat un punt de llibre, que es pot trobar en diferents dependències municipals.

El catedràtic de ciència política a la Universitat Pompeu Fabra (UPF, Barcelona) Ferran Requejo serà l’encarregat, el proper dijous 7 de setembre, de pronunciar la conferència institucional amb què l’Ajuntament inicia la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.La xerrada, que serà presentada per l’alcalde, Jaume Oliveras, portarà per títol “2017: l’any clau per a Catalunya”. Serà a la sala de plens de l’Ajuntament, a les 19.30 h.

Per al dilluns 11 de setembre (11.30 h), com és habitual, és prevista l’ofrena floral de les entitats de la vila al monòlit de la plaça de l’Onze de Setembre. Allà també es llegirà el manifest.

Amb motiu de la Diada, l’Ajuntament ha editat un punt de llibre, que es pot trobar en diferents dependències municipals.
L’alcalde ha publicat un ban sobre la celebració que es pot llegir clicant : http://www.elmasnou.cat/ARXIUS/alcaldia/alcaldia2017/Ban_alcalde_Diada_signat.pdf

 

Deixa un comentari