Publicat el 25/09/2020

Badalona Serveis Assistencials i els professionals recomanen demanar cita al CAP per a la renovació, amb un mes d’antelació

Ser conscient de quan ens caduca la prescripció mèdica del pla de medicació per tal de demanar cita amb el metge/sa de família corresponent, amb temps, i renovar la recepta de manera àgil és l’objectiu de la campanya de corresponsabilitat amb la ciutadania «Fem memòria».
En la majoria dels casos els plans de medicació crònica són anuals, per tant, el control de les dates és més senzill per als usuaris, fet que no els exclou d’estar atents i anticipar-se a la data de caducitat.

Els professionals recomanen demanar cita al CAP per a la renovació amb un mes d’antelació. Si la recepta caduca, sense fer aquesta gestió, els tràmits de renovació poden ocasionar l’endarreriment de l’administració, i amb freqüència, la programació forçada d’un tràmit que va en detriment de la capacitat de visites urgents del centre.
Més salut amb menys medicaments
Recordem que els 7 Centres d’Atenció Primària i el Servei de Farmàcia de BSA van engegar l’any passat una altra campanya, en aquest cas sobre adequació farmacològica.
L’objectiu que continua vigent: revisar i retirar els medicaments en aquells casos on el tractament perllongat no tingui cap benefici per la salut de l’usuari o, fins i tot, puguin produir o incrementar alguns efectes adversos.

Badalona Serveis Assistencials
comunicacio@bsa.cat – 639 79 25 74

Deixa un comentari