Publicat el 14/12/2020

Campanya que s’ha acompanyat de diferents pancartes repartides per la vila

L’Ajuntament d’Arenys de Mar conjuntament amb la Unió de Botiguers i Comerciants (UBICA) ha presentat, aquest matí, una campanya de suport al comerç local per aquestes festes de Nadal. Una proposta que té com element  motor un centenar d’establiments que hi participen amb un missatge comú; “Fem gran el petit comerç”.
L’inici de la campanya s’ha plantejat que fos una sorpresa i aquest matí, de forma sincronitzada, tots els comerços participants han posat en llocs rellevants dels seus establiments un arbres decorats amb el missatge destacat de “Fem gran el petit comerç”. La campanya per recolzar el consum del comerç local per les festes de Nadal. s’ha acompanyat de diferents pancartes repartides per la vila. L’acció està prevista que es mantingui fins a mitjans de gener de 2021.

Aquesta estrategia s’ha preparat i dissenyat en el marc de la col·laboració de l’Equip de govern i el regidor del PSC, a l’oposició, Victor Camon, per dinamitzar el comerç local i fomentar l’emprenedoria al poble.
Actualment s’estan treballant altres vies d’actuació on la participació de la Ubica i altres entitats d’Arenys de Mar en seran essencials.

 

Deixa un comentari