Publicat el 11/12/2015

L´Escola Misericòrdia va acceptar, al gener passat, participar al projecte europeu Euronet 50/50 max, una iniciativa que pretén involucrar els centres educatius d´arreu d´Europa amb l´objectiu comú de reduir el consum energètic i incrementar els nivells de coneixement i conscienciació en aquest aspecte. 

Ara han vingut a l´Ajuntament a fer lliurament simbòlic de l´estalvi que s´ha aconseguit; 3.900 euros en total, 1.500 dels quals seran per a l´Escola i els projectes que desenvolupen. 

Aquest és un projecte important no només per a l´Escola, sinó per a tothom. Ha estat un any durant el qual s´han adoptat mesures per estalviar al centre energia elèctrica, de calefacció i aigua calenta. L´Escola Misericòrdia de Canet és pionera al municipi en molts projectes relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient. És escola verda i per tant, l´estalvi i la racionalitat energètica formen part del seu dia a dia. Amb el conveni signat amb l´Ajuntament al gener d´aquest any 2015, l´Escola es va comprometre a aplicar mesures per aconseguir un estalvi que després repercutís directament al centre.

Durant aquests gairebé 12 mesos, el centre ha aconseguit estalviar més de 12.000 kwh que equivalen a un cost de 3.915,34 euros. En aplicació d´aquest conveni, l´Ajuntament els ha concedit un ajut de 1.500 euros per tal que desenvolupin nous projectes a l´escola.

L´alcaldessa Blanca Arbell i els regidors Jesús Marín, Laureà Gregori i Lluís Llovet han rebut una delegació d´alumnes i professors del centre per felicitar-se mútuament d´aquesta fita i comprometre´s a seguir amb el projecte durant el 2016.

Deixa un comentari