Publicat el 28/05/2022

Precaucions que s’han de tenir en compte pel perill que suposen unes antigues estructures que sobresurten a la zona de bany

 

 


S’ha abalisat la zona afectada de forma provisional per advertir del perill fins que el Ministeri per a la Transició Ecològica procedeixi a la retirada dels materials

L’Ajuntament de Badalona manté l’abalisament situat a la zona de la platja del Pont d’en Botifarreta per advertir els banyistes del perill que suposen unes antigues estructures de formigó armat que sobresurten a la zona de bany i que es troben a molt poca distància de la línia de la platja.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la ciutadania per extremar les precaucions en aquesta part del litoral badaloní. Es tracta concretament de la zona de bany situada davant de l’espai on abans hi havia el mòdul de socorrisme, a l’altura del carrer de Torrebadal.

L’abalisament provisional es mantindrà en aquest sector de la platja fins que el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic procedeixi a retirar aquestes antigues estructures ja que l’Ajuntament no té les competències per actuar dins de la zona marítima terrestre.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari