Publicat el 14/11/2016

Cabrils va celebrar el passat diumenge 13 de novembre la 2a Fira Cabrils Professional, que té com a objectiu fomentar l’economia local, donant visibilitat a l’activitat d’autònoms i emprenedors, i facilitant les possibles col·laboracions professionals, dins el municipi. 

S’aposta per una fira proactiva, dinàmica i participativa. Per això, previ al dia de la fira, es celebra cada any un sopar Networking entre els expositors, per tal que es coneguin i interactuïn entre ells, amb l’objectiu de trobar sinèrgies i establir possibles col·laboracions entre les seves empreses, al mateix temps que, per mitjà de la dinamització d’una coaching professional, se’ls hi donen eines per tal de “Vendre millor els nostres productes i serveis als nostres clients”.

La fira d’enguany ha comptat amb la participació del Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, el Sr. Miquel Àngel Escobar, del President del Consell Comarcal del Maresme, el Sr. Miquel Àngel Martínez, del President del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Sr. Joaquim Arnó, i, per descomptat, de l’Alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales, la regidora de Promoció Econòmica, Sra. Isabel Tamboleo i d’altres membres del consistori cabrilenc. La presència de destacades personalitats polítiques de tota la comarca a Cabrils Professional deixa palès que la proposta és encertada i que aquest tipus de fires són importants pel territori, cosa que indica que Cabrils està a l’avantguarda i es pot convertir en un referent, tal com va destacar el Delegat del Govern, Sr. Escobar. 

Cabrils Professional està organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cabrils. La seva regidora, Sra. Isabel Tamboleo, destacava que “la fira anirà agafant cos any rere any. Molts dels expositors participants ja ho van fer l’any passat, el que demostra la seva satisfacció amb l’experiència de la primera fira”. Per la seva banda, l’alcaldessa de Cabrils, Sra. Lina Morales va explicar que “el nostre objectiu ara és créixer cada any i que Cabrils Professional sigui una cita imprescindible pels professionals i industrials del nostre municipi”

Durant la fira es va celebrar un espai de Taula Rodona, que va comptar amb la participació del
Sr. Joan Pera, president de PIMEC Joves Empresaris del Maresme- Barcelonès Nord, i de l’empresari Jordi Granados, gerent de l’empresa Awa Premis, responsable del disseny i la creació de les torxes olímpiques de Rio 2016, que va compartir la seva experiència empresarial, explicant com va reflotar la seva empresa, reinventant-se i apostant per un projecte tan ambiciós com formar part d’uns Jocs Olímpics. La presència de tots dos a la fira va posar un punt qualitatiu i de projecció, perquè, tot i que Cabrils Professional vol potenciar el teixit empresarial local, no es tracta de quedar-se limitat al territori, sinó que la internacionalització és un pas més a tenir en compte. I els projectes i els somnis no tenen límits.
Foto: Sra. Lina Morales, Sr. Miquel Àngel Escobar, sostenint una torxa olímpica Rio 2016 i Sr. Jordi Granados.

Deixa un comentari