Publicat el 06/05/2020

Can Manyé és la reconversió d’una antiga fàbrica tèxtil, al nucli històric d’Alella, un equipament cultural públic dedicat a la creació, producció i difusió de l’art, la cultura i el pensament contemporani

 Exposició virtual
Des de l’Espai d’Art i Creació de Can Manyé d’Alella hem aprofitat el confinament per impulsar de manera virtual l’exposició “20.33h” d’Ona Boix a través de les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter), una exposició que ja teníem preparada i a punt d’inaugurar a sala i que a l’entorn digital hem volgut anar construint de mica en mica, donant temps i valor a cada peça, fugint de la voracitat de les xarxes però aprofitant-ne el potencial.
A hores d’ara ja compta amb forces obres a més d’altre contingut d’interès: l’entrevista a l’artista, detalls de cada obra i  el full de sala elaborat per Job Ramos, creador vinculat a la Universitat de Barcelona.

La proposta de d’Ona Boix curiosament té el temps com a element principal, convidant-nos a la reflexió sobre el moment present mitjançant les seves pintures tridimensionals sobre seda, plenes de color, on alhora també es tracten els conceptes dels límits i l’espai.
La iniciativa es planteja com a visita virtual alternativa, complementària a la visita presencial, fins que el centre no pugui obrir de nou les seves portes.

Facebook: https://es-es.facebook.com/canmanye
Instagram: https://www.instagram.com/canmanyeart
Twitter: https://twitter.com/canmanye
Així mateix, l’exposició es troba recollida a la nostra web: https://alella.cat/fitxa.php?id=12771

Taller a Instagram
D’altra banda, Can Manyé engega aquest dijous dia 7 a les 18h el taller a Instagram “Escenaris que ens connecten, un regal per a les nostres àvies i avis”.
Serà realitzat en directe pel servei educatiu i vol tant potenciar la creativitat dels més petits com fomentar vincles amb les persones grans que aquests dies tenim lluny.
Totalment gratuït i obert a tothom. Un taller que alhora es vincularà posteriorment amb el treball d’un artista en actiu que ja ha exposat a Can Manyé i que ben aviat serà a altres centres, David Ymbernon.

Can Manyé. Espai d’art i creació
Carrer de la Riera Fosca, 42, Alella

 

 

Deixa un comentari