Publicat el 21/09/2021

L’exposició, dividida en 15 àmbits, comença amb una introducció a la història de la vila per oferir tot seguit una línia cronològica que en destaca les principals fites, i un audiovisual

El Museu de l’Estampació inaugura diumenge vinent, 26 de setembre, l’exposició temporal “Filar, teixir, estampar. Societat i indústria a Premià de Mar, 1836-1936”. Com el seu nom indica, la mostra repassa els trets més destacats de l’evolució industrial i social de la vila al llarg del segle comprès entre el naixement del municipi i l’esclat de la Guerra civil, just en els anys que destaca al títol.
L’exposició, dividida en 15 àmbits, comença amb una introducció a la història de la vila per oferir tot seguit una línia cronològica que en destaca les principals fites, i un audiovisual. A continuació s’explica la primera indústria tèxtil de la vila per avançar en un recorregut per diferents aspectes de la història econòmica i social, els moviments obrers, i les agrupacions de treballadors.

Com a complement de la visita s’ha dissenyat una activitat didàctica per a infants, pensada per a les escoles, però adaptada també a les activitats familiars.

L’exposició temporal “Filar, teixir, estampar. Societat i indústria a Premià de Mar, 1836-1936” s’inaugura aquest diumenge, a les 12 h.
L’entrada per a l’acte serà lliure, però cal fer reserva prèvia escrivint a l’adreça electrònica museu@premiademar.cat.
La mostra es podrà visitar fins al 28 d’agost de 2022.

Podeu consultar horaris i tarifes de visita al Museu seguint l’enllaç.

 

Deixa un comentari