Exposició Ocells del Parc Serralada Litoral a Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/05/2011

La mostra exposa la relació entre els ocells i el seu hàbitat natural, les adaptacions als medis, l´observació dels ocells al llarg de l´any i un seguit de fitxes de les principals espècies del Parc.
L´exposició s´estructura en quatre apartats: relació entre els ocells i el seu hàbitat natural (ocells de bosc, de bosquina, de prat),  adaptacions als medis creats per l´home (urbà, rural, forestal), observació dels ocells al llarg de l´any (sedentaris, estivals, hivernants, de pas) i fitxes de les principals espècies del Parc.
El contingut es complementa amb l´edició d´un cartell amb les principals espècies d´ocells i un DVD dirigit als més petits.
L´exposició Ocells del Parc és una idea original de Josep Vilademunt de la Secció de Ciències del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, amb l´aportació d´imatges de Pep Prats i Jordi Ribas. Aquesta exposició ha comptat amb el suport del Parc de la Serralada Litoral i el patrocini de Caixa Laietana.

La mostra es podrà a visitar fins el 19 de juny del 2011, al Museu Arxiu Municipal, Marquès de Barberà, 9- Tel. 750 74 88

Deixa un comentari