Publicat el 21/07/2017

Del 21 al 28 de juliol, la planta baixa de la Casa de la Vila acull una mostra amb material original de la cita olímpica

Els Jocs Olímpics de Barcelona celebren la pròxima setmana el seu vint-i-cinquè aniversari i per commemorar-ho, Badalona, subseu olímpica d’aquella cita, inaugura una exposició amb material original utilitzat durant aquells recordats dies. Entre els objectes que s’exhibeixen hi ha una de les torxes olímpiques que van desfilar pels carrers de la nostra ciutat, els models de vestuari que van fer servir els voluntaris dels Jocs així com diversos cartells i fotografies que il·lustren la feina i l’esforç que la ciutadania va assumir perquè la celebració fos un èxit absolut.

La mostra es podrà veure a la planta baixa de la Casa de la Vila des d’aquest divendres 21 fins al pròxim dia 28 entre les 10.30 i les 13 hores i de 17.30 a 20.30 hores. Durant tota la setmana, els assistents podran gaudir de la projecció d’un vídeo amb imatges de la  cita olímpica i de la transformació experimentada per Badalona des de l’any 1992. També hi haurà un espai reservat perquè tothom que vulgui pugui penjar-hi les seves fotos i impressions.

El dimarts dia 25, coincidint amb l’aniversari de la cerimònia d’inauguració dels Jocs de Barcelona a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, la regidora d’esports, Maria Gallardo, visitarà la mostra i farà una valoració del que va suposar la celebració de les proves de bàsquet i boxa a la ciutat de Badalona.

 

 

 

Deixa un comentari