Publicat el 31/03/2023

 

Del 7 al 10 d’abril la Sala d’Exposicions Mercè Paluzie acollirà l’exposició amb horari 11 a 13 h i de 18 a 20 h. La inauguració es farà el dijous 6 d’abril a les 19 h.

 

 

L’exposició “Art i acció social: educació en clau d’igualtat de gènere i LGBTI”,  sorgeix del projecte mural dut a terme durant el mes de març a l’Institut Domènec Perramon on s’ha dissenyat, a través de diverses sessions de treball, un mural en clau d’igualtat de gènere i LGBTI a les parets de l’equipament educatiu. El treball exposat és el seguiment fotogràfic del procés creatiu i també recull els treballs fets per l’alumnat.

El projecte s’ha dut a terme a càrrec de Sandra Martí Gallent, artista i tallerista, amb la col·laboració del fotògraf Pedro Morales, i pretén impulsar l’ús del llenguatge artístic com a mitjà d’empoderament i transformació, generant espais de creació i aprenentatge.

L’art compromès amb la societat es converteix en un diàleg enfocat al canvi, ens dona eines per abordar situacions de desigualtat i generar accions que conscienciïn i sensibilitzin les persones, així com reflexionar des d’una perspectiva socioeducativa al voltant de la igualtat de gènere i l’empoderament de les persones joves.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Munt

 

 

Deixa un comentari