Publicat el 21/06/2021

Més de 400 aficionats a la BTT han participat aquest diumenge 20 de juny a la pedalada solidària contra l’esclerosis lateral amiotrófica, apadrinada per Unzué

L’exfutbolista i exentrenador Juan Carlos Unzué ha presidit una jornada inoblidable a Sant Vicenç de Montalt, on esport i solidaritat s’han donat la mà a la primera edició de la Pedalada Solidària Unzuéla.
La prova ha estat organitzada pel Club Ciclista Xurribikers i KMS Xl Lupus, amb en Pep Vega al capdavant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, per recaptar fons a favor de la lluita contra l’esclerosis lateral amiotrófica.
D’ençà que se li va diagnosticar l’ELA, Juan Carlos Unzué s’ha convertit en un exemple de vida i de lluita contra aquesta malaltia degenerativa i que a dia d’avui, no té cura.

Èxit rotund d’organització i participació
Més de mig miler de persones han col·laborat amb la Unzuéla, entre inscrits a la pedala i persones que sense participar en la prova, hi han col·laborat comprant un dorsal solidari al preu de 5 euros. A les 9 del matí a la Riera del Gorg, Unzué ha donat la sortida a l’esdeveniment, no competitiu, que ha comptat amb dos recorreguts i que es podia fer amb bicicletes de BTT, ciclocross, gravel i tàndem.
Un esmorzar reparador, preparat per l’associació Els Golafres de Sant Vicenç de Montalt, ha posat el punt i final a una jornada marcada per les emocions.

 

Deixa un comentari