Publicat el 10/11/2022

L’aventura de l’Ona d’Argentona és una proposta familiar que se serveix de les noves tecnologies per descobrir el patrimoni modernista del municipi

 

 

 

Aquest diumenge es  va inaugurar i estrenar la ruta modernista gamificada “L’aventura de l’Ona a Argentona” amb un grup de famílies que van acompanyar l’actriu Núria Clemares interpretant la protagonista de d’aquesta història, l’Ona d’Argentona, la ruta va agradar molt a grans i petits. L’aventura de l’Ona d’Argentona és una proposta familiar que se serveix de les noves tecnologies per descobrir el patrimoni del municipi.

El servei de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament d’Argentona ha impulsat aquest nou  producte per promocionar el municipi a través de la ruta gamificada “L’aventura de l’Ona d’Argentona”, una proposta que se serveix de les noves tecnologies i el joc per oferir un producte per a què tota la família descobreixi el patrimoni modernista del municipi.
Només caldrà comptar amb un telèfon mòbil. Mitjançant diverses pistes i enigmes, la història de l’Ona i la missió que ha de complir portarà els participants a conèixer indrets i edificis molt destacats d’Argentona. El projecte ha estat impulsat en col·laboració amb Adventuriq, empresa especialitzada en plataformes tecnològiques de gamificació.

Més informació: https://argentona.cat/fitxa.php?id=51885

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Argentona

 

E

Deixa un comentari