Èxit de públic i qualitat a les III Jornades de Fotografia Creativa del Masnou | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/10/2011

Les III Jornades de Fotografia Creativa, organitzades per l´Associació de Fotografia del Masnou (FEM), amb el suport de l´Ajuntament, han estat, segons l´organització, un veritable èxit de públic. Prop de vuitanta persones van assistir a la inauguració de les Jornades, el divendres 21 d´octubre, amb la presència de diverses autoritats municipals, encapçalades per l´alcalde, Pere Parés (CiU), i el regidor de Cultura, Jaume Oliveras (ERC-AM).
Terry Broch, vídua del prestigiós fotògraf Carles Fontserè, autèntic mascaró de proa de la programació d’exposicions de les jornades, va acompanyar les persones assistents durant la visita a l’exposició “Una visió de Mèxic”, amb obres de Fontserè. Seguidament, una cinquantena de persones van participar en la taula rodona que tancava la jornada: “La imatge: aprendre a mirar”, amb la participació de Paco Elvira, Eva Parey, Óscar Orengo i Faustí Llucià, amb Héctor Zampaglione com a moderador.
El dissabte 22, la FEM va oferir dos tallers dedicats a la fotografia (“Aprendre a mirar a través dels grans fotògrafs”, a càrrec d’Eva Parey, i “Fotometria i histograma”, a càrrec de Faustí Llucià) i visites guiades a càrrec dels autors de les exposicions que formaven part del programa. Van assistir-hi trenta persones. A més, diferents espais municipals i locals de la localitat acullen exposicions amb obres de diversos autors, que es podran visitar fins al 20 de novembre.

Deixa un comentari