Èxit de públic a la presentació a Montgat de la marxa per la independència de la ANC | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/06/2012

El passat dijous 31 de Maig es va fer l´acte de presentació de l´Assemblea Nacional Catalana i la Marxa per la Independència a Montgat. El acte va ser tot un éxit de públic que va congregar prop de 200 montgatins.
Aquest és el primer acte públic de reivindicació de l´Estat propi per Catalunya que s´ha fet a Montgat. En el acte van intervenir el Pere Pugés, com membre del Secretariat de la ANC, la Núria Jávega com membre del Cercle Català de Negocis i el Francesc Gómez, Coordinador de Montgat per la Independència(ANC). Gómez va explicar que el objectiu principal que tenen és el de conscienciar i mobilitzar al poble de Montgat per aconseguir una majoria a la població a favor de l´Estat propi per Catalunya.
Per aconseguir aquesta fita un dels actes que s´està organitzant és la Marxa per la Independència la qual tindrà un acte central al Baix Maresme el dia 28 de Juliol amb la baixada de torxes des de Tiana, Masnou, Alella i Teià per acabar a la platja de Montgat. La Marxa acabarà el 11 de setembre amb una gran manifestació al centre de Barcelona.
Des de Montgat per la Independència agraïm a totes les persones que van intervenir de forma desinteressada, com l´artista Toni Albà i el grup de cantaires de Montgat i a tots els que van assistir.

Deixa un comentari