Èxit de públic a la Nit dels Museus. El Museu de Badalona va tenir a l’entorn 2.100 visites | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/05/2012

El Museu de Badalona va obtenir aquest passat dissabte, 19 de maig, durant la Nit dels Museus, la iniciativa promoguda pel Consell d’Europa que permet descobrir els museus de forma gratuïta, prop de 2.100 visitants.


Un 20% d’aquest públic procedia de fora de Badalona, majoritàriament del Maresme i de l’entorn de Barcelona. Pel que fa al públic local, la procedència era, en primer lloc, del barri del Centre, seguit dels de Bufalà, Montigalà i la Salut.


Els visitants més menuts van poder participar en un joc creat per l’Arqueoxarxa, l’organisme que agrupa els principals museus, equipaments i jaciments museïtzats de Catalunya de la qual forma part el Museu de Badalona, que els va proporcionar un passaport d’arqueòleg que els permetrà entrar en el sorteig d’un viatge a Grècia.


Una trentena de músics, estudiants del Conservatori Professional de Música de Badalona, van omplir de melodies els carrers i les construccions de l’antiga ciutat de Baetulo, donant una to especial a la vetllada.

Deixa un comentari