Èxit de participació al Casal de Patinatge de Setmana Santa a Llavaneres i Caldetes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/04/2012

Els clubs de patinatge de Llavaneres i de Caldes d´Estrac fan una valoració molt positiva del casal de Setmana Santa. Reproduïm l´article que ens han fet arribar.
El pavelló municipal de Caldes d´Estrac ha acollit el Casal de patinatge organitzat pels clubs de Llavaneres i Caldetes, durant els dies 2, 3, 4 i 5 d´abril de 2012.
Una seixantena de nens i nenes han escollit aquesta oferta lúdica-esportiva, que s´està convertint en un referent durant les vacances escolars tant en el nostre municipi com en les poblacions veïnes.
El casal ha estat organitzat per la nostra coordinadora Janet Ruiz i dirigit per l´entrenadora Carla Pérez del club de Caldes, assistida per les monitores de patinatge de Llavaneres Miriam Moreno, Ivet Escrich i Ona Abalat. Aleix Garreta ha estat el preparador físic i Natàlia Radó ha organitzat els esperats tallers de manualitats.
Com a novetat d´aquest casal cal destacar el taller de teatre, que ha comptat amb la col.laboració de l´actor Roger Pera i d´Imma de Miguel, i que ha estat molt profitós i ben rebut per tots els assistents.
Tots ells un gran equip humà i professional a qui agraïm la seva dedicació.
Agraïm també a tots els pares i mares la confiança que han dipositat en el nostre projecte i la seva implicació per continuar fomentant l´esport del patinatge artístic.
Ens veïem ben aviat a la pista i sobre rodes.
La Junta directiva
CPA Sant Andreu de Llavaneres


Informació i inscripcions: pista poliesportiva de l´Institut de Llavaneres, dimecres i divendres de 17 a 19h, i trucant als telèfons 639 692 199 i 93 791 16 22.

Deixa un comentari