Publicat el 27/08/2018

El cap de setmana del 17 al 20 d’agost de 2018 va tenir lloc la 31a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils, una activitat preparada amb rigor i molt seguida

Aquest any hi ha hagut diverses novetats que han afavorit el transcurs d’una de les activitats amb més ressò del municipi. Per primera vegada, es va decidir establir la venda digital dels tiquets. L’objectiu d’aquesta mesura ha sigut agilitzar la venda i evitar cues durant la Mostra. Així doncs, des de 10 dies abans ja es podien adquirir els tiquets.

Un dels altres grans èxits de la 31a edició ha estat la pràctica del reciclatge. Aquest any s’ha aconseguit comptar amb molts elements de caràcter orgànic i gràcies a la consciència i la col·laboració dels participants s’ha assolit, molt satisfactòriament, l’objectiu sostenible de reciclar.

Quant a l’assistència, s’han comptabilitzat entre 12.000 i 15.000 persones; xifra que es considera tot un èxit. A més, el dia 20, jornada en què va finalitzar la Mostra, l’esdeveniment va comptar amb molta participació, igualant l’assistència abundant del cap de setmana.

Per últim, cal destacar la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, que va tenir la deferència d’assistir a la presentació del llibre ‘Sols compto les hores lluminoses. Els rellotges de sol de Cabrils’. La seva participació en aquesta edició de la Mostra va ser molt enriquidora per a totes les persones que van poder compartir la seva estada.

Foto: Web Ajuntament de Cabrils.

Deixa un comentari