Exit a l´obertura de la Mostra de Cinema i Diversitat 2012 de TEIÀ | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/10/2012

Divendres 28 de setembre es va inaugurar la Mostra de Cinema amb el documental “Distancias” amb la presència d´una de les seves directores, Mariona Guiu. La presentació de la Mariona i les seves respostes a les preguntes que se li van fer, ens va ajudar a aprofundir i interpretar millor la gran riquesa d´aquest documental.   Una vegada més volem agrair a la Mariona la seva participació. 


PROPERA SESSIÓ:
Divendres 5 d’octubre, a les 22 hores amb TXALÓ TXALÓ. 
Ens acompanyarà la Tona Calm, pedagoga i directora del projecte educatiu. Presentarà la projecció en Xavier Besalú professor de pedagogia de la Universitat de Girona.
Txaló -Txalo és el documental que un grup d’alumnes de l’ Institut  Garrotxa van rodar sobre el seu viatge fins al Panjab, al nord-oest de l’Índia per conèixer el país d’on provenen dos dels seus companys de classe: en Lamar i la Pardeep.
Ull, canvi i acció és el projecte educatiu en el qual neix aquest documental. Vol ser un treball d’aprofundiment sobre els diferents llocs d’origen dels alumnes de procedència estrangera en aquest centre educatiu.
Assemblea Local del GRAMC de Teià   

Deixa un comentari