Publicat el 04/10/2020

Aquesta connexió permetrà que les entitats esportives puguin emetre en directe els partits que es disputin al camp de futbol i el pavelló

A partir d’aquest cap de setmana, es podran seguir en directe els partits que es disputin tant al camp de futbol com al pavelló municipal de Llavaneres -recordem que no es permet l’accés a les instal·lacions per evitar rebrots de la Covid-19-.
La regidoria de Noves Tecnologies ha implantat una nova xarxa de connexió a internet que, de moment, serà visible als següents equipaments municipals: Ajuntament, Ca l’Alfaro, Escola Municipal de Música, Casal Jove i els dos equipaments esportius. La llista d’equipaments i espais amb cobertura wifi s’anirà ampliant.
Aquesta setmana, s’han instal·lat antenes amb connexió wifi al pavelló i al camp de futbol. Així mateix, les antenes que ja estaven operatives a la resta d’edificis municipals s’han adequat per poder oferir connexió oberta a internet a través de la xarxa municipal Wifi_Llavaneres.
Per tirar endavant aquest projecte, la regidoria de Noves Tecnologies ha comptat amb el suport dels serveis tècnics municipals i de la regidoria d’Esports.

 

Deixa un comentari