Publicat el 24/12/2020

 Es tracta d’una activitat lúdica, familiar i innovadora que, alhora, permetrà cohesionar la ciutat. Les aplicacions  es poden descarregar  a través de la pàgina web https://realitataugmentada.badalona.cat/

L’Ajuntament de Badalona estrena dues aplicacions mòbils de temàtica nadalenca que estan basades en la tecnologia de la realitat augmentada.
Les dues aplicacions, que porten per nom Viu el Nadal i Tió de Nadal, es poden descarregar a través del web https://realitataugmentada.badalona.cat/ i estan disponibles per Android i iOS fins al pròxim 6 de gener de 2021.
Amb aquesta activitat lúdica, familiar i innovadora es vol contagiar de l’esperit nadalenc a tota la ciutadania a la vegada que es fomenta el coneixement dels diferents barris del municipi i es cohesiona la ciutat.
L’aplicació Viu el Nadal complementa els diferents elements nadalencs que s’han instal·lat per tota la ciutat (els arbres, les boles de llum i les bústies reials) i les dota d’una animació sorprenent que converteix aquests elements decoratius estàtics en experiències màgiques dinàmiques. Per tal d’activar i informar de la dinamització de la realitat augmentada s’han instal·lat vinils asfàltics exteriors a cada un dels punts.
Per altra banda, l’aplicació Tió de Nadal ens convida a jugar per tota la ciutat cercant tions amagats a tots els barris. Es podran descobrir seguint el mapa de l’aplicació. Un cop es troben, s’han de fer cagar i aconseguir superar totes les categories.
Els participants que aconsegueixin totes les categories formaran part d’un sorteig que es farà el dia 6 de gener a través de les xarxes socials de l’àrea de Cultura.

Aquestes activitats segueixen els protocols sanitaris establerts, ja que es realitzen integralment a l’aire lliure, o bé de manera individual o en petits grups, i no requereix el contacte físic amb cap element

Deixa un comentari