Publicat el 27/02/2020

No us podeu perdre el duet còmic de Paloma Jiménez i Ángela Conde que està triomfant a les xarxes i als escenaris. Ambdues formen el duet còmic Las Raras, i presentaran la seva paròdia sobre la societat, al Teatre de la SC Sant Jaume el dijous 5 de març a les vuit del vespre.

Els seus vídeos són un fenomen viral a Internet. El seu humor i ironia han fet que molts reenviïn els esquetxos que tenen enregistrats i segueixin els seus perfils a les xarxes socials.  Si us fan riure Las Raras, duet format per Paloma Jiménez i Ángela Conde, ara teniu l’oportunitat de veure-les en directe a Premià de Dalt dins de la programació que les regidories d’Igualtat, Educació i entitats preparat per a commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
Això sí, afanyeu-vos a comprar les entrades perquè l’aforament al teatre està limitat.

‘Estoy rara’ és un espectacle còmic carregat d’humor negre. Una paròdia del món en què vivim. Un mirall on veiem retratada una societat que prefereix queixar-se abans que empoderar-se.
Ens trobem en una comèdia intel·ligent i divertida, amb un text provocador i irònic que no deixa indiferent ningú. Nos encontramos ante una comedia inteligente y divertida con un texto provocador e irónico que no te dejará indiferente.
Las raras tenen més de 500.000 visualitzacions a Youtube amb el famós #estoyrara. Paloma Jiménez i Ángela Conde interpreten molts personatges còmics, carregats d’humor i de drama; un sin fin de personajes cómicos, cargados de humor y de drama.

Entrades

Les heu de reservar omplint el formulari: http://www.premiadedalt.cat/home-page/inscripcions-gratuites-per-la-comedia-estoy-rara/view?_authenticator=f759db18be494599350121fea79d1b892d8c465f

Trajectòria
Las Raras es va formar l’any 2015, quan Jiménez, després d’estar quatre anys a la cartellera barcelonina compartint escenari amb Betsy Túrnez, va anar a treballar a Madrid amb l’obra Crucidramas. Des d’aleshores el duet visita teatres d’arreu, i donen també molta importància als vídeos d’Internet, amb una sèrie titulada igual que l’obra de teatre que ara presentaran a la Barts, protagonitzada per la Remedios i l’Angustias. El muntatge teatral és una paròdia del món en què ens trobem, amb un text provocatiu i divertit i amb l’humor negre com a base. Avisen des de la Barts que aquesta comèdia “no deixa ningú indiferent”.

 

Deixa un comentari