Publicat el 20/05/2020

El divendres 29 de maig serà el termini per formalitzar la inscripció a través del web

El 29 de maig serà el termini per formalitzar la inscripció al casal municipal de l’Estiu Genial que s’organitza des de la Regidoria d’Infància i Joventut .
El procés d’inscripció de l’oferta municipal, enguany serà completament en línia, a través de la web de Quiràlia, l’empresa que gestiona el Casal,  i que inclourà també l’opció del pagament on-line.

En el procés d’inscripció cal seleccionar el casal desitjat i escollir els serveis (acollida, casals, menjador, etc.) que es vulguin. En el moment de fer la inscripció caldrà tenir preparada la documentació que s’haurà adjuntar als formularis del procés.

Podeu trobar informació detallada de l’oferta i de com fer els diferents passos des del mateix web: https://www.quiralia.cat/casals/casal/casal-de-arenys-de-mar/

Fins al darrer minut la covid-19 condicionarà el preparatius i la realització de l’oferta de casals de l’Estiu Genial i tota la programació orientada als infants i joves dels propers mesos que s’organitza des dels clubs esportius arenyencs. El 29 de maig serà el termini per formalitzar la inscripció.
En el moment de fer la inscripció caldrà tenir preparada la següent documentació que s’haurà adjuntar:

·   Fotocopia Targeta Sanitària de l’infant o jove
·   Certificat d’al·lèrgies i/o intoleràncies de l’infant o jove
·   Full d’autoritzacions (caldrà descarregar, firmar i portar signat el primer dia del casal)
·   Carnet de família nombrosa o monoparental
·   Carnet de vacunació
·   El resguard de pagament, sempre que s’efectuï per transferència bancària, caldrà enviar-lo a través de correu electrònic a Quiràlia (nurias@quiralia.cat).

Enguany el casal gira entorn l’univers i el treball de la sostenibilitat. A través de les activitats programades (jocs de pistes, gimcanes, tallers de cuina, manualitats, jocs de rol, sortides per l’entorn, jocs d’aigua, entre d’altres) els participants podran descobrir i conèixer els elements que formen l’espai exterior i, alhora, fer-se consciens de la importància de seguir hàbits sostenibles.
Programa Estiu Genial 2020: https://arenysdemar.cat/ARXIUS/2020/INFANCIA/Estiu_Genial.pdf

 

Deixa un comentari