Publicat el 29/05/2013

En aquesta edició, Estelània acollirà diverses activitats per nens i adults i més de 60 expositors de gastronomia, llibres, artesania i tota mena de productes independentistes, així com entitats.
Aquesta quarta edició s’inaugurarà a les 10h i es faran jocs com el Trivial de la Història, una xerrada a càrrec de Martí Anglada i l’Hora del conte.
A les 12.30h tindrem al gran Quim Vila com a mestre de cerimònies per presentar els escriptors. Jaume Clotet i David de Montserrat, autors de “Lliures o morts”, ens presentaran el seu llibre i el signaran. Igualment, Antonio Baños ens presentarà i signarà “La rebel·lió catalana”, Dolors Feliu farà el mateix amb el seu llibre “Manual per la Independència” i l’autor Jordi Piqué amb “El judici del falcó”. A les 14h, Quim Vila ens farà un tast del seu espectacle “Algun altre suggeriment resolutiu i coherent que no sigui un estat independent?”.
A les 17h es farà una Hissada d’Estelada, i hi haurà Cercavila de Gegants, sardanes, lectura de poesies i l’actuació a les 20h d’en Pep Sala i del grup SieteYPunto que farà versions en català.
Com a acte de cloenda, a les 21.30h es farà l’Encesa de l’Estelada de Llum acompanyada per diables i pirotècnia. Hi haurà un 600 estelat per poder-s’hi fer fotos. Us hi esperem!
www.estelania.cat

Deixa un comentari