Esquerra Tiana i SI no concorreran juntes a les eleccions municipals | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/03/2011

Des d´Esquerra Republicana de Catalunya de Tiana hem mantingut converses amb SI per tal de concórrer a les properes eleccions municipals conjuntament, amb l´esperit de sumar, perquè considerem que és important treballar tots pel poble. Malauradament, avui hem constatat que això no serà possible. Tot i així, nosaltres no tanquem la porta a ningú, ni ara ni en un futur.
El nostre grup municipal representa una sèrie de persones de Tiana a les quals ens uneix un projecte de poble alhora que de país. És per tots sabut que Esquerra ha estat, és i serà un partit d´esquerres i independentista. D´ençà que vam tenir coneixement que un grup de persones s´estava constituint al voltant d´una formació que vol treballar per la independència de la nostra nació vam voler parlar-hi. Des del principi la nostra postura en aquestes converses ha estat consensuar una candidatura oberta a les diferents sensibilitats
que pugui incloure totes les persones que volen treballar per una Tiana millor.


Per Esquerra és important treballar per Tiana i així ho hem demostrat els darrers vint anys.
És per això que considerem imprescindible mantenir les nostres sigles, que representen el bagatge que hem acumulat tots aquests anys, el nostre projecte i les persones que han treballat i treballaran per la nostra vila. Si per arribar a un pacte de coalició hem de renunciar al nostre candidat, a l´equip de persones vàlides i implicades, a les nostres sigles o a possibles pactes postelectorals, no podem acceptar-ho. És per tot això que, Esquerra Tiana es presentarà a les properes eleccions, com ha fet els darrers vint anys, sota les pròpies sigles i defensant el nostre projecte per la vila, mantenint, sempre, la mà estesa i la porta oberta a tothom que vulgui treballar per Tiana.
Jordi Gost
Portaveu municipal
Esquerra Republicana de Catalunya Tiana

Deixa un comentari