Esquerra i Solidaritat junts a Argentona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/03/2011

Esquerra i Solidaritat han constituït una candidatura a Argentona, ARGENTCAT, per anar plegats a les properes eleccions municipals. En Pere Móra (SI), arquitecte tècnic de 39 anys i especialista en planificació territorial, serà el cap de cartell de la coalició, i en Manel Pérez (ERC), actual regidor, serà el número 2.  L´acord se signarà aquest dijous entre les dues formacions polítiques.
Móra ha expressat la seva satisfacció per aquest acord ja que “sumem en una mateixa candidatura gent activa que compartim el mateix projecte nacional i el compromís en reactivar la vila”. Ha afegit que “Argentona porta massa anys amb unes polítiques locals ineficients que han comportat una important pèrdua de vitalitat”. I el reforçament dels eixos comercials i econòmics serà una de les seves prioritats.
Per Móra, “ARGENCAT aspira a reforçar el tercer espai i estem convençuts que serem decisius en el proper govern municipal”, i ha avançat que “aquest acord no suposa en cap cas que la  coalició independentista no continuï oberta a altres formacions i a gent independent que hi vulgui formar part”.
Els eixos programàtics de la coalició es concretaran els propers dies, però tindran un comú denominador:
“Tenim un projecte clar que aporti solucions i desencalli un munt de temes que resten oberts des de fa molts anys, oferirem diàleg i sabrem escoltar, i ens comprometem a un canvi d’estil per tornar a sentir il·lusió” http://www.argentcat.blogspot.com/

Deixa un comentari