Publicat el 24/05/2016

El proper diumenge 29 de maig, Espinaler celebrarà el seu 120è aniversari amb un vermut solidari a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.
Els actes de celebració començaran a quarts d’onze del matí i s’allargaran fins a les 15 h.
Hi haurà activitats infantils, el concert en directe del grup d’havaneres femení Les Anxovetes, i l’actuació del grup de percussió local els Ssstrèpits.
Durant tot el dia es servirà a la plaça un vermut solidari, els beneficis del qual seran donats al Casal dels Infants de Barcelona i al Casal d’avis de Vilassar de Mar. 

L’acte de celebració començarà a les 10:30 h del matí, amb activitats per als més petits: inflables, atraccions i tallers de manualitats.
A les 11:30 h s’iniciarà el concert en directe del grup d’havaneres femení, Les Anxovetes. Posteriorment, hi haurà uns breus parlaments de l’actual gerent i quarta generació de la família al front del negoci, Miquel Tapias, i de l’alcalde del poble, Damià del Clot.
El colofó final el posarà el grup de percussió local, els Ssstrèpits.
A l’acte està previst que hi assisteixin quatre generacions de la família Tapias i nombrosos amics, clients i fidels seguidors de la marca catalana. 

Acte: Vermut solidari del 120è aniversari de l’Espinaler
Dia:   diumenge 29 de maig 
Hora: a les 10: 30 h
Lloc:  Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari