Publicat el 28/02/2020

El dissabte 7 de març a les 19.30h, la Fundació Iluro i el Foment Mataroní organitzen aquest ‘Espectacle’ a l’Ateneu

Un quartet de corda de solistes de l’OSV, amb el suport d’un narrador, el popular actor mataroní Roger Pera, ens farà un passeig musical per l’obra de grans compositors com Bach, Mozart, Beethoven o Bartok, que ens servirà per il·lustrar diferents conceptes i coneixements matemàtics que estan ben presents en les seves obres: la simetria en les harmonies musicals, la proporció àuria i la bellesa, la física quàntica i el contrapunt.
En el marc de l’exposició NOMBR3S, ideada per Jorge Wagensberg, que la Fundació Iluro i “la Caixa” presenten a l’Ateneu de Mataró fins al 31 de juliol de 2020, l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), en co-producció amb el Foment Mataroní i amb la mateixa Fundació Iluro, ha dissenyat aquest espectacle musical que posa en relació les matemàtiques i la música.
Un espectacle musical didàctic i divertit que et farà reflexionar sobre la importància de les matemàtiques en les nostres vides mentre et fa gaudir de la música.

Les entrades es poden adquirir prèviament a través de venda online (Eventbrite), o presencialment al Foment Mataroní i a la Biblioteca Popular. També es podran adquirir (fins a exhaurir localitats) el mateix dia del concert a l’Ateneu.

Més informació i compra d’entrades: T. 937908474 – musica@fundacioiluro.catwww.fundacioiluro.cat

Deixa un comentari