Wyoming y Los Insolventes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme

Wyoming y Los Insolventes és el nom de la banda amb la qual José Miguel Monzón, més conegut per tots com El Gran Wyoming, dóna curs a la seva veritable passió en la vida: tocar música rock en directe.

La banda té com a única finalitat crear un estat d’alienació mental entre el públic assistent als seus directes que faci que no pugui oblidar mai aquest espectacle musical i, per bé o per mal, sempre ho aconsegueix. Els concerts de Wyoming y Los Insolventes són molt més que un xou musical: són una autèntica festa de Rock and Roll!

Wyoming es fica de ple en un repertori carregat de les cançons que han marcat la seva vida al llarg dels anys, el que li permet presentar l’espectacle gairebé de manera didàctica fent un recorregut a través de la història de l’rock and roll des dels anys 50, amb cançons de Chuck Berry o Buddy Holly, fins al segle XXI amb temes de Jet o Smash Mouth, passant per un repertori ple de clàssics de rock de tots els temps, sense oblidar la nostra estimada pàtria amb èxits dels Bravos, Rosendo o Siniestro Total.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts Música
Data
dissabte, 23-5-20
Hora
23:55
Preu
15,47 € amb consumició
Adreça
Sala Sarau. C/ Ramon Martí i Alsina, 32

Deixa un comentari