Visita comentada a l’exposició “(umbracle)” i sortida al taller de l’artista Ricard Aymar.

 

Ricard Aymar presenta el seu projecte “(umbracle)” no com un lloc físic, sinó com un espai del subconscient. Aquest umbracle és el resultat d’un viatge personal a les penombres de l’ànima. Un món metafòric, gairebé oníric, on habiten espectres interiors, fragments ocults als altres i molt sovint a nosaltres mateixos. Alhora, és un intent d’entendre el que som i d’on venim. Una recerca nostàlgica als orígens on s’arrela la nostra identitat. L’ombra és també allò que ens connecta a la terra tot demostrant que tenim cos, que som reals.

Artista alellenc amb recorregut internacional, l’any 2009 va obrir Can Manyé com a espai públic d’art contemporani amb la mostra titulada “(-a)”. Torna ara al centre per celebrar, com ho hem fet al llarg del 2023, els 15 anys de trajectòria de l’Espai d’Art i Creació.

Diumenge 24 de setembre a les 12h, visitarem l’exposició amb l’artista i tot seguit anirem al seu taller, situat també a Alella, ben a prop de Can Manyé. Una oportunitat única per saber més sobre el procés artístic, l’espai de treball i l’obra d’Aymar, així com per establir vincles i aliances amb el teixit artístic local que ens és més proper.

Més informació sobre l’exposició en aquest enllaç

Informació

Població
Alella
Activitat
Visita guiada
Data
Diumenge, 24-9-23
Hora
12:00
Preu
Gratuït
Adreça
Can Manyé. Espai d'art i creació. Riera Coma Fosca 42. 08328 Alella

Deixa un comentari