Visita a la Mina d’Aigua.

Us convidem a submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d’aigua Cresta i Malet, que formen part d’un laberint de galeries de 27 km.
El tram de mines que es pot visitar actualment es va adequar l’any 1999 gràcies a la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Mina Malet, la Comunitat de Propietaris de la Mina Cresta i el suport de l’Ajuntament del Masnou. La superfície de l’espai visitable és de 43,50 m. Durant la visita s’explica un sistema complex de galeries que servia per abastir d’aigua la població local. Es van començar a excavar al Masnou (antic terme municipal d’Alella i Teià) a partir del segle XVIII per captar i recollir l’aigua que es filtrava en el subsol i canalitzar-la fins als dipòsits i el safareig de les cases. Aquest sistema d’abastiment va donar resposta de manera efectiva a la manca de cursos d’aigua continus al territori. El resultat fou una xarxa de 28 galeries que recorren 27 km pel subsol del Masnou.

Cal inscripció prèvia.

Per a visites concertades de grups, consulteu les condicions de reserva i els preus amb el Museu de Nàutica del Masnou (museu.nautica@elmasnou.cat o 93 557 18 30).

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Visita guiada
Data
Diumenge, 10-6-18
Hora
11:00
Adreça
Pl. d'Ocata

Deixa un comentari