VI Marxa Solidària.

Caminada. Acte que es realitza per sensibilitzar a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional.

Enguany AGIM, entitat que dóna suport personalitzat i grupal a totes aquelles persones que han patit Ictus, malalties neurodegeneratives i discapacitats físiques, fa la seva VI Marxa Solidària.

Avançar junts ens pot fer arribar més lluny. Aquest és el missatge que vol transmetre la IV marxa solidària que AGIM organitza a Mataró amb la voluntat de sensibilitzar a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional.

La sortida es realitzarà des del Nou Parc Central i el punt d’arribada s’ubicarà a la Plaça Santa Anna. L’itinerari és d’aproximadament 7 Km al llarg del Passeig Marítim.

Tots els participants sortiran conjuntament i s’intentarà seguir el ritme que es vagi marcant (es senyalitzarà amb una bandera d’AGIM). Hem de pensar que és una marxa inclusiva on hi hauran persones amb diversitat funcional. Quan s’arribi a la plaça Santa Anna, on hi haurà una carpa informativa de l’entitat, es farà entrega d’un entrepà amb una ampolla d’aigua.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Esport
Data
Diumenge, 13-10-19
Hora
9:00 - 12:00
Preu
8 €, 12 anys o menys 4 €
Adreça
Nou Parc Central. Camí de la Geganta, 6

Deixa un comentari