Verona. Sex, drugs and four on the floor.

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l’Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El grup Aula júnior 17 a 25 anys B dirigit per Pere Anglas presenta VERONA (Sex, drugs and four on the floor), una dramatúrgia escrita pel propi director sobre la definició i la consolidació del propi jo a la joventut.

Júlia és una jove universitària que es veu involucrada en un accident a causa del qual Laura entra en coma. Encara que elles dues no es coneixen, des d’aquell dia Júlia passa totes les nits a l’hospital per fer-li companyia. Però la nit de cap d’any no serà una nit com les altres. Laura guiarà Júlia pels camins de l’inconegut en una mena de viatge iniciàtic de conscienciació i coneixement, un trajecte oníric durant el qual es creuarà amb personatges tan trencats per dins com ella.

Direcció: Pere Anglas.
Intèrprets: Antonio Gordillo, Aida Pozo, Clàudia Codony, Gemma Lax, Irene Reglero, Josep Maria Garcia, Júlia Gámez, Maria Rodríguez, Mario Rufete, Marouan Sabri, Marta Penya, Noelia Pallares, Roc Waisbord, Roger Garcia i Susanna Agramunt.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Espectacle recomanat a majors de 16 anys.

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Teatre i Dansa
Data
dimecres, 20-6-18
Hora
20:00
Adreça
Can Gassol. Centre d'Arts Escèniques. C/ d'Enric Prat de la Riba, 89

Deixa un comentari