Troia, una veritable Odissea. Un espectacle inspirat en La Ilíada i L’Odissea, en què els trenta intèrprets de Cor de Teatre ens faran viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea. Viurem en directe la famosa Guerra de Troia i les aventures d’Ulisses de retorn a Ítaca.

Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.
Un espectacle sense text i per a tots els públics, una fusió escènica i musical potent, expressiva i molt plàstica des de la mirada de Cor de Teatre.

La Ilíada i L’Odissea com mai te les han explicades!

  • Autoria: Cor de Teatre.
  • Direcció: David Costa i Joan Maria Segura Bernadas.
  • Intèrprets: Gerard Capdevila, Mariona Callís, Maria Casellas, Ofir Chinchilla, Lali Figueras, Laia Frigolé, Glòria Garcés, Joan Garcia, Sussi Geli, Mariona Ginès, Llorenç Gómez, Sara Gómez, Marçal Gratacós, Nuri Hernàndez, Jordi Homs, Arcadi Juncosa, Enric López, Alícia Lorente, Albert Mora, Nasi Marco, Natàlia Menció, Edu Paredes, Llum Pérez, Laura Pla, Adriana Planagumà, Ànnia Pons de Ciurana, Pere Quintana, Joan Rigat, Rosa Rigau, Laura Ruhí, Eloi Tomàs i Joan Vila.

Venca d’entrades: www.4tickets.es

Informació

Població
Badalona
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Dissabte, 21-12-19
Hora
20:30 - 21:45
Preu
De 20 a 16 € segons zona
Adreça
Teatre Zorrilla. C/ Canonge Baranera, 17

Deixa un comentari