Trobades d’intercanvi de plaques de cava

Diverses vegades a l´any, el diumenge durant tot el matí, es celebra la Trobada d´intercanvi de plaques de cava i de taps de corona, on els interessats en aquest tipus de col·lecció poden trobar noves temàtiques, bescanviar antigues i repetides, i així anar ampliant la col·lecció. És un espai per reunir-se associacions i particulars afeccionats al col·leccionisme.

A cada trobada es presenta un tap de corona que fa referència a Canet, juntament amb d’altres col·leccions més genèriques.

La primera col·lecció es va titular Modernisme a Canet i es va escollir per a cada un dels taps de corona, un element d’aquest estil arquitectònic que estigués relacionat amb Canet. Una segona col·lecció titulada Arquitectes Modernistes, que com no podia ser d´una altra manera, el primer arquitecte representat va ser Lluís Domènech i Montaner, seguit de Puig i Cadafalch, Pere Domènech i Roura i Rafael Masó i Valentí.

Les trobades actualment es realitzen a la Riera Sant Domènec de 9h a 14h, i s’ofereix una degustació de cava, pa i embotit, gentilesa de Caves El Celler Vell i Albert Oliva.

Informació

Població
Canet de Mar
Activitat
Trobada
Data
Diumenge, 5-5-19
Hora
09:00 - 14:00
Adreça
Riera Sant Domènec

Deixa un comentari