THE FLATLINERS

La cursa dels The Flatliners és un testimoni de perseverança i dedicació. Segueixen amb la mateixa alineació amb la que van iniciar els seus passos en 2002 a Toronto (Canadà). Es van conèixer quan eren adolescents i no han deixat d’alimentar aquesta connexió que els va unir fa 15 anys, tant en el personal com musicalment, celebrant les fites de cada un i capejant cada nova experiència com una unitat. Després d’una llarga i frenètica activitat en l’escena Punk Rock internacional el 2015 es van prendre un descans per recarregar i tornar a connectar-se amb amics i família i amb quatre discos de llarga durada i un munt de publicacions a la motxilla. I després de treure l’EP Nerves en 2016 han tornat a la càrrega presentant el seu cinquè disc Inviting Light a mesurats de 2017.

INVITING LIGHT

Aquesta vegada han comptat amb Dine Alone Records i Rise Records per donar forma al seu nou treball refinant el seu estil inconfusible, sense perdre de vista les seves arrels. Cal seguir avançant, tractar de mantenir-se al dia però allunyant-se de la merda de persones que pensen que un paisatge digital és més important que els seus amics, explica Cresswell. En aquests dies que vivim sembla inevitable entrar en la pugna per l’atenció de les persones, tant pels músics com en l’àmbit personal i mes encara aconseguir una interacció significativa amb un món.

TRUE MOUNTAINS

Els acompanyan els True Mountains, una banda acústica formada el 2013 per Pérez i Nacho que prenen el control de la guitarra i el contrabaix en un format que els ha permès portar la seva música fora del circuit convencional de concerts i connectar amb públic de totes les edats . En el seu format més elèctric expliquen a la bateria amb Marc Paraños (Twenty Fighters) i sempre que poden no perden l’oportunitat de donar un concert i mantenir a la banda com a vehicle per desfogar i expressar les nostres inquietuds. Vindran presentant el seu últim treball publicat l’any passat Walk (2017).

BAY CITY KILLERS

També tindrem els mallorquins Bay City Killers, quintet de punk rock format fa tres anys i compost en l’actualitat per José Joe Orson ‘Serrano (veu); David Caro (guitarra i cors); Xavi Hernáiz (guitarra i cors); Vicenç Bibiloni (baix) i Eric Barjacoba (bateria), Titulat The Distance (2017), l’òpera prima de Bay City Killers ha estat gravada en els estudis Can Puc Produccions per Enric Hernáiz. Això ha suposat tota una garantia a l’hora d’aconseguir plasmar aquest so poderós que transmeten en els seus concerts i on es ensumen influències de Hüsker Dü, Hot Water Music o The Gaslight Anthem.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts Música
Data
dissabte, 5-5-18
Hora
21:00 - 24:00
Preu
Ant. 13 €. Taq. 15 €
Adreça
Estraperlo. C/ Isidre Nonell, 9

Deixa un comentari