Dins el Remor 2021

The Black Barbies és una de les propostes més originals i innovadores del panorama musical actual. Aquesta banda de Barcelona reuneix músics de diverses procedències tant estilístiques com geogràfiques (Espanya, Itàlia, Àfrica), motiu pel qual, des de la primera nota creen una sensacional barreja explosiva de sons i sabors d’allò més extraordinària.

La banda barcelonina estrena nova cantant i violinista, Xiluva Tomás. Amb ella han preparat un nou repertori de cançons pròpies i versions a ritme de jazz, swing, soul i funk, amb un so fresc, enganxós i sensual. Presenten un viatge pels diferents estils de la música negra i el pop que convida a moure el cos, a cantar i a gaudir d’un espectacle únic. The Black Barbies equival a xou dinàmic, una festa de principi a fi.

Amb la dolça veu de Xiluva Tomás al capdavant i la direcció musical del guitarrista Oriol Riart, compten amb la secció de vents i cors més divertida i sexy de tot Barcelona.

Amb una estètica vintage molt acurada i una posada en escena impecable, submergeixen el públic en una entusiàstica atmosfera de sorpresa, alegria i complicitat.

XILUVA TOMÁS · veu i violí

NOÈ ESCOLÀ · saxo

AURORA ARENARE · trombó

ORIOL RIART · guitarra

JOSE LÓPEZ · contrabaix

GUILLEM ARNEDO · bateria

Només venda anticipada d’entrades a través del web municipal www.teia.cat

Informació

Població
Teià
Activitat
Concerts
Data
Dijous, 29-7-21
Hora
22:00 h
Preu
9 €
Adreça
Can Padellàs

Deixa un comentari