Taller de reminiscència

Divendres que ve tindrà lloc un nou taller de reminiscència basat en el futbol adreçat a persones amb deteriorament cognitiu. Comptarà amb la participació de Carles Rexach.

DomusVi, en col·laboració amb la Federació d’Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV) i l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), porta a terme a la residència per a gent gran DomusVi Ca n’Amell, a Premià de Mar (Barcelona), un taller de reminiscència per lluitar contra l’Alzheimer a través dels records vinculats al futbol.

Els exjugadors del FC Barcelona Jordi Gonzalvo i Javi Delgado tutelen, al costat dels professionals del centre, les sessions en què es desenvoluparà aquest programa. En la propera sessió que tindrà lloc aquest divendres participarà el mític jugador i entrenador del club blaugrana, Carles Rexach. Aprofitem l’ocasió per convidar-te a presenciar la sessió per donar a conèixer la feina que realitzen els exfutbolistes en aquests tallers de reminiscència. La idea va néixer a Escòcia gràcies a una col·laboració del museu escocès del futbol Hampden Park i l’associació Alzheimer Scotland.

 

Informació

Població
Premià de Mar
Activitat
Taller
Data
Divendres, 5-4-19
Hora
10:30 - 12:30
Adreça
Residencia DomusVi Ca n’Amell. C/ Rafael de Casanova, 3

Deixa un comentari