Supernit a les biblioteques

El Senyor de les Ombres està robant llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres i els guarda en un bagul.

La nit del 31 de maig els alliberarà tots perquè envaeixin el món. Només ho pot aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles soles no poden fer-ho.

La missió de la “Supernit a les biblioteques” és que tots els súpers facin màgia per aturar el Senyor de les Ombres i retornar els malvats als llibres.

L’activitat és totalment gratuïta, però la capacitat dels espais és limitada per la qual cosa cal inscriure’s prèviament a la biblioteca. Els assistents s’han de presentar en alguna de les biblioteques que hi participen, una mica abans de les 20 h, acompanyats d’algun adult. La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 20 h i tindrà una durada d’una hora.

Els nens i nenes hauran d’anar a la seva biblioteca amb les orelles èlfiques preparats per combatre el Senyor de les Ombres. Al llarg de l’acte els participant aprendran a fer servir la seva màgia per retornar els malvats als llibres. Si ho aconsegueixen, els llibres retornaran a les biblioteques amb els malvats de nou a les pàgines d’on no haurien d’haver sortit mai.

Tindrà lloc a les biblioteques:

  • Biblioteca Pública Pompeu Fabra Plaça d’Occitània, s/n
  • Biblioteca Pública Antoni Comas c. d’Enric Prat de la Riba, 110

Ho organitzen: Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, Coorporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A., Ajuntament de Mataró i Biblioteques de Mataró

Informació

Població
Mataró
Activitat
Espectacle Infantil
Data
Divendres, 31-5-19
Hora
20:00

Deixa un comentari